Fullt upp!

Har inte så mycket tid över, så därför är det dåligt med uppdateringar.

Ska flytta nästa vecka, så jag har fullt upp med att packa :)

;)


Time to photoshop my life, touch up the edges, adjust the tones, blur out the background, focus on me and crop people out.

Rörigt!

Det har varit lite halvrörigt här ett tag. Håller ju på att leta lägenhet för fulla muggar, samtidigt som vi jobbar typ hela tiden! Först var det aktuellt med ett byte, vi var och kollade på den, dom var här osv.. Men sen ångrade dom sig för att dom helt plötsligt behövde större. ÅHH!

Sen har jag mailat fram och tillbaka med en kille som också vill byta, dock hade han en 4a, men de gör inget :) Men då det tar flera dagar att få ett svar så orkar vi inte vänta på honom längre.

MEN nu har vi fått en lägenhet iallafall, 3 veckor efter första kontakten med hyresvärden, så det gick snabbt ;)
Så vi ska kika på den på torsdag, men vi vet redan nu att vi tackar ja.

Så det blir liiiite tight, vi kunde få den redan från 1 september, men vi ska försöka skjuta på det en månad, om det går, så man slipper betala 2 hyror toklänge.

Annars är allt bra, inget särskilt som har hänt tror jag :)

Jobbar inte förän på fredag, och det BEHÖVS kan jag ju säga. Dels måste jag hinna vila nån gång, och dels har vi börjat rensa och packa här hemma. Sånt man vet att man inte kommer använda innan flytten packas ner..

Sant



Det finns alltid lite ärlighet bakom ”jag skojar bara”.

Lite kunskap bakom ”jag vet inte”.
Lite känslor bakom ”jag bryr mig inte” och lite smärta bakom ”det är lugnt”


Väntar..

Hatar verkligen att vänta! Dock är det bara ett mail jag väntar på, men ändå. Att inte veta när man ska få ett besked, och om det är bra eller dåligt, i hate it! Jag har inget tålamod alls. Men det är den här veckan som gäller iallafall.

Semestern är slut nu, tiden gick fort. Fick mycket gjort, och hade riktigt kul.

Ska försöka somna om en stund, klockan är ju bara halv 7, och jag jobba kväll, så jag börjar 16!


RSS 2.0