Someday..

God jul!

God jul!

Själv är jag på jobbet och slutar 16.. Väldigt tomt på gatorna såhär på julaftons morgon :)

Jobb jobb!

Jaha, då har min jobbhelg börjat! Jobbade även igår, så det blir tors - tors, vaarje dag, sen är jag ledig över nyår. Ska bli skönt att vila och koppla av en liten stund, har inte så mycket tid över till nånting längre. Letar även ny lägenhet då vi insett att den här är alldeles för liten för oss, vilket jag anade redan från början. Så nu letar vi efter en 3-4a istället, så det finns lite plats, det känns så instängt här! Idag jobbade jag bara 7-11, vilket var skönt. Sen kom även D hem idag, dock var han inte borta så länge den här gången, bara över natten :) Skönt! Så nu ligger han och powernapar lite, efter att inte ha sovit inatt. Sitter och funderar på vad vi ska äta till middag idag. Antingen blir det att röra sig mot affären och köpa en köttbit och göra potatisgratäng till, eller så blir det hemkörning från kolgrillen. Lutar nåt åt kolgrillen, är fruktansvärt sugen på kycklingsouvlaki! :) Ska höra med sömntutan vad han är sugen på sen när han vaknar :) Nej, nu blir det till att hänga tvätten, tvättmaskinen blev precis klar!

Inte rökt en enda cigg!

Har fortfarande inte rökt! Det ni! I did it!

Bättre!

Wohoo!
Nu mår jag bättre! Men det kanske är för att klockan är efter 15? Innan dess är jag inte människa, mår riktigt dåligt då! Hihi

Matlusten är lika med noll och ingenting, har levt på nyponsoppa i några dagar nu.

Förresten, jag klarade av att sluta röka! Har inte rökt på ett bra tag nu, och är inte det minsta sugen heller :)

Usch..

Fortfaramde sjuk, dock har febern gått över. SKÖNT!
Men har ingen ork över till nånting, så det blir inte mkt gjort. Ligger mest och glor på TV, imorgon ska jag försöka jobba, 7-16.
Det blev ingen kryssning, tråkigt, men lika bra det. Ska boka en ny snart.

Jaha, nu ska jag lägga mig i sängen igen, orkar inte vara uppe så himla länge. Ska samla lite kraft till imorgon :)





Är sjuk.. Har haft feber sen i måndags, är...

Är sjuk.. Har haft feber sen i måndags, är helt slut och trött. Orkar knappt gå upp ur sängen, tur att D är hemma så han kan pyssla om mig :)

What to do..

RSS 2.0